ROTTERDAM AIRLINES MUSIC GROUP

Platenmaatschappij

Rotterdam Airlines is in 2009 opgericht door de broers Luciano en Jairzinho Winter. Zij begonnen toen met het uitbrengen van muziek van Jairzinho en een aantal andere artiesten. Inmiddels is het label uitgegroeid tot een waardige speler in de Nederlandse hiphop scene.

Management

Omdat RAMG opgezet is als platenmaatschappij van vrienden en familie, werd het management van de artiesten altijd gedaan door de eigenaren Luciano en Jairzinho Winter. Tot op de dag van vandaag wordt dat gedaan door beide heren.

Publishing

Net zoals het management wordt de Publishing ook door de platenmaatschappij zelf gedaan in samenwerking met Cloud9 Publishing.

ruudbaan-groep-rdamairlines3

Rotterdam Airlines Initiatieven

Naast muziekuitgeverij, management en publishing nemen wij initiatieven die aansluiten bij RAMG.

Urban High

Naast een platenlabel bestaat Rotterdam Airlines Music Group ook uit de kledingwinkel Urban High. Het merk Urban High is een weerspiegeling van de jongerencultuur en geïnspireerd op hiphop van eigen bodem. In de winkel vind je o.a. streetwear en merchandise van ons label en de artiesten.

Meer

Airlines Tattoos

Het merk Rotterdam Airlines vertegenwoordigd hiphop, jongerencultuur, talentontwikkeling en artistieke vrijheid. Wij misten nog een enige vorm van kunst, daarom zijn wij een samenwerking gestart met verschillende internationale tattoo artiesten die op locatie tatoeëren.

Meer