DÉ PANAMA

Dé Panama heeft zijn naam te danken aan de stad “Paname” (andere naam voor “Parijs”) in Frankrijk. Joshué (Dé Panama) heeft hier veel familie wonen en in zijn muziek zijn de Franse invloeden niet te missen.

De roots van deze veelzijdige artiest liggen in Angola, maar door de oorlog is zijn familie gevlucht naar Congo. Ook de Angolese en Congolese cultuur hebben daarom veel invloed op zijn muziek. In combinatie met zijn lyricale skills weet Dé Panama een eigen stijl te creëren die van iedereen te onderscheiden is.

Dé Panama, voorheen bekend als “Jojo” is naast zijn solo-carrière ook lid van de groepering “RSG”. Deze formatie gaat al een tijd terug en hebben o.a. tracks uitgebracht als “Let Me Know” ft. Broederliefde, “Go” en “Drukjes”. Zo heeft Dé Panama zeker al de nodige ervaring in de Nederlandse hiphop industrie en is hij zeker geen nieuwkomer.

Dé Panama staat bekend om zijn unieke sound binnen de groep. Hiermee heeft hij de interesse gewekt van Rotterdam Airlines, dit resulteerde in een samenwerking als solo artiest bij het platenlabel. Dé Panama heeft zijn eerste single releases onder het label inmiddels uitgebracht in aanloop naar zijn debuut EP.

INSTAGRAM FOLLOW