AMG DOMINA

AMG Domina is geboren in Paramaribo, Suriname. Al op jonge leeftijd is het leven niet altijd makkelijk geweest voor hem. Hij was pas drie jaar oud toen hij beide zijn ouders verloor en hij als kleine jongen naar zijn oma in Nederland moest verhuizen, die in Amsterdam-Zuid woonde. Hierbij moest hij twee broers en een zus achterlaten in Suriname.

Vanaf 20-jarige leeftijd richt AMG Domina zich volledig op muziek. Dit resulteerde al snel in de eerste straat-hit voor de jonge rapper. Hij heeft een bijdrage geleverd op de track “Mrowen” in samenwering met Sevn Alias en MS Serry, Dit is de eerste track waarmee hij de aandacht van het Nederlandse publiek heeft weten te trekken. Dit succes pakte hij door met de single “Pakken” die hij solo uitbracht in 2017.

Na de geboorte van zijn dochter is zijn honger naar succes alleen maar groter geworden, waardoor hij niets liever wil dan succesvol worden met zijn muziek.

Na diverse samenwerkingen in het verleden met artiesten als Jairzinho, Sevn Alias en meer heeft de Amsterdamse AMG Domina de interesse gewekt bij het platenlabel “Rotterdam Airlines” en behoort hij sinds februari 2018 tot een van de leden van deze familie.

Na diverse releases onder zijn nieuwe label is AMG Domina bezig met zij eerste solo project. De artiest is hard op weg en heeft potentie om een gevestigde naam te worden in de Nederlandse HipHop industrie.

INSTAGRAM FOLLOW